Hvis du nogensinde har købt en bil, så ved du formentlig, hvor vigtigt det er, at ens valgte bilforhandler gør et godt stykke arbejde. Hvis de ikke har helt styr på alt, hvad du kan finde på at spørge ind til, så er der en god chance for, at du ikke køber hos dem. Hvis de snyder ved at lyve hist og her, enten fordi de ikke kender svaret eller fordi, det kan hjælpe dem med at sælge, så mister de hurtigt tilliden fra deres fremtidige, potentielle købere, så det er en meget dårligt måde at drive forretning. Den slags løgne kan måske virke godt nok med mindre ting, men når folk køber en bil, kan du være sikker på, at de undersøger enhver, de kunne ske at købe fra, nøje. De snakker med venner og familie, naboer og bekendte om, at de er på jagt efter en ny bil, og så skal der altså ikke meget til, før de har lært alt om de lokale bilforhandlere. De fleste danske bilforhandlere er altså til at stole på. Når det så er sagt, er der nogle, der gør det helt exceptionelt godt, og det er da værd at sætte fokus på, så folk ved, hvor de skal gå hen for at være sikre på, de får mest muligt for pengene og ikke bliver snydt. Vi fortæller dig her lidt om to danske bilforhandlere, vi synes, gør det virkelig godt.

Vi vil først og fremmest gøre opmærksom på en bilforhandler, de fleste kender til. Med et navn som Pedersen & Nielsen må alle have tænkt, om de kender dem – for alle kender da i hvert mindst én med et af de efternavne. Ligesom alle andre virksomheder nu til dags har de selvfølgelig deres egen hjemmeside, så hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvad det er for en slags virksomhed, de driver, så gå ind på autohus.dk. Her får du en service i verdensklasse, der gør, at vi virkelig kan være stolte over, at de har så dansk et navn. Hvis du har en dårlig oplevelse med dem, så giver vi en bajer i lufthavnen.

En anden dansk bilforhandler, vi godt kan lide, er Ejner Hessel. Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at de også har en hjemmeside, så du kan læse mere om dem på Hessel.dk, hvis det vi siger om dem lyder interessant. Deres medarbejdere er både professionelle og personlige på én gang, så det både føles som om, du forhandler pris med din nabo og på en eller anden måde samtidig snakker med direktøren – på den gode måde. Det er en virkelig fornem oplevelse, men det vigtigste er i sidste ende, at man får den rigtige vejledning og at bilen har det, man beder om.

Previous articleHer finder du de bedste ting fra Danmark og Frankrig
Next articleComputerfolk er Ikke De Abstrakte Karakterer du Gør Dem Til