– Når man kommer op i min alder, så kan du godt risikere at falde engang i mellem, siger Gunnar Hauerberg, mens han trækker i et par løbehandsker, som skal beskytte hænderne mod asfalten, hvis uheldet er ude.

Dåbsattesten siger 80 år, men kroppen har bare ikke opdaget det endnu. I dag tripper han sammen med 23.000 løbere ud på et nyt halvmaraton-eventyr i Københavns gader.

Læs historien her: http://www.dr.dk/nyheder/temaer/halfmarathon/video-80-aarige-pensionist-og-14-aarig-debutant-skal-jagte-kenyanske

– De sidste fire uger har jeg løbet 225 kilometer. Det plejer at blive til omkring 50 kilometer om ugen. Sådan har det været i de sidste 40 år, siger han.

Gunnar Hauerberg er blandt feltets fire ældste. Knap så rutineret er 14-årige Ida Heyde, som sidder ved siden af og taper sit knæ op. Faktisk er det første gang, hun skal prøve kræfter med de 21,0975 kilometer.

—————
Her på vores YouTube-kanal får du udvalgte nyhedsklip fra DR Nyheder. Det kan f.eks. være fra TV AVISEN, Deadline eller DR2.

Du er velkommen til at indlejre/embedde klippene på din hjemmeside.

Du kan altid finde programmer fra DR Nyheder i sin fulde længde på http://www.dr.dk/tv/find-program/genre/nyheder%20og%20aktualitet og læse flere nyheder på http://dr.dk/nyheder.

Tag DR Nyheder med dig:
Nyheds-app: Send sms med “APP” til 1212 eller hent den i App Store eller Google Play.
Nyhedsbreve: http://nyhedsbreve.dr.dk/
Facebook: http://facebook.com/drnyheder
Twitter: http://twitter.com/DRnyheder (alle nyheder) og http://twitter.com/DRbreaking (kun breaking)
Abonner på YouTube: http://www.youtube.com/channel/UC8tSbn8Q4rnsSQPY-1kzXuw?sub_confirmation=1