En voksipose er bl.a. en testvinder blandt køreposer. Det er ikke noget nyt at voksiposerne gang for gang vinder i test. En voksipose er perfekt til dit barn, da de bl.a. er frie for skadelige stoffer og er produceret med et hjerte, der har miljøet som første prioritet. Forneden får du af vide, hvorfor voksiposen er perfekt til dit barn – og hvorfor du skal eje en voksipose.

 

En voksipose er blandt forældre et must. Voksiposen bruges, som en kørepose, som dit barn kan sidde i, i klapvognen og lignende. Voksiposen har et par stærke sider, der er uimodståelige for køberen. Disse er f.eks. at voksiposen er miljøvenlig, kemikaliefri, holdbar og kan bruges i alle årstider. Desuden har voksiposen et unikt og enkelt design, der er tiltalende for kunden. Forneden kommer vi i dybden med disse stærke sider, som voksiposen repræsenterer.

 

Miljøvenligt

Voksi producerer deres voksiposer i naturligt bomuld, mens dynerne i en voksipose er af det fineste uld, der sikrer at dit barn kan ånde når posen er i brug. De er produceret af naturlige materialer, der gør at posen er egnet til både vintervejret og lunere vejr. Posen kan nemlig holde på varmen, dog også udlede overskudsvarme. I en voksipose finder du kun miljøvenlige materialer. Firmaet bag voksiposen stræber efter at lave mindst muligt aftryk på miljøet under produktionen. Der er tale om 100% bomuld, det fineste uld og silkefibre der både varmer, isolerer og har fugttransporterende egenskaber.

 

Kemikaliefri

Under fremstilling og lignende vil mange køreposer – og endda andre varer blive produceret med kemikalier, der kan være skadelige. Disse kemikalier kan især være skadelige for et barn. En voksipose er oftest kemikaliefri og de indeholder aldrig skadelige stoffer. I mange soveudstyr til børn kan du finde problematiske kemikalier, dog bestræber voksi sig efter at producere deres voksiposer 100% uskadelige. Voksi classis er f.eks. helt kemikaliefri og indeholder ikke ftalater, nonylphenol og nonylphenolthoxylater, formaldehyd , flourstoffer, PAH’er og bisphenoler. Disse stoffer, og hvorfor de skal undgås, kan du læse mere om på nettet. En voksipose er altså bestemt et godt køb, hvis du vil undgå kemikalier og skadelige stoffer.

 

Holdbar

En voksipose er bl.a. en testvinder. Dette er bl.a. på grund af holdbarheden i posen. Stoffet er af top kvalitet og desuden kan man se de fine syninger, der giver et eksklusivt indtryk. Voksiposen er desuden også en af de dyre køreposer i markedet. Dette hører selvfølgelig sammen med den lande holdbarhed en vokisepose har. Mange forældre ender med at sælge voksiposen videre igen, dermed tjener du også de mange penge tilbage igen. Og andre vælger at bruge den til nye spædbørn i familien.  Samme funktion og kvalitet har voksiposen efter de mange år.

 

Kan bruges i alle årstider

Voksiposen er kendt for at kunne bruges i alle årstider. I en voksipose kan du nemlig tage vinterdynen ud og erstatte den med en sommerdyne. Voksiposen kan både holde varmen inde, men også skille sig af med overskydende varme.

Previous articleMænds Mode – En Rejse Igennem Tiderne
Next articleHer finder du de bedste ting fra Danmark og Frankrig