Folkevogn er synonymt med fremragende byggekvalitet, pålidelighed og førsteklasses design. Når det kommer til udvalg, kan få producenter holde et lys til Volkswagen biler. Området dækker bogstaveligt talt alle områder på markedet, og det er svært at slå mærkets kvalitet, variation og stil. Det er ikke for sjov, Folkevognen bliver kaldt den praktiske mands Mercedes.

Når man skal ud at købe en Folkevogn, er der mange forskellige modeller og afarter at vælge imellem. Der er den brændstofeffektive VW Fox city-bil, som er kendt for sin høje byggekvalitet, plads og alsidighed. Den er komfortabel at køre i, og den raffinerede motor klarer sig bedre til bykøresel end langt de fleste konkurrenter.

Så er der også den nye VW Polo supermini, som er større, smartere, renere og lettere end den forrige model, der gik før. Et godt eksempel på, at Volkswagen fokuserer på at forbedre deres modeller, selvom de allerede er populære.

Vi går videre til den meget imponerende VW Golf. Et eksklusivt interiør, nogle avancerede motorteknologier og en lang række teknologiske innovationer gør denne generation Golf til et formidabelt valg når det kommer til familiebil.

Derefter ser vi den meget elskede VW Beetle, der stadig står stærkt i sin nyeste form. Den er stadig en af de mest genkendelige biler på vejen. Hvis du elsker udseendet, så kan du ikke gå helt galt i byen.

Den næste på vores liste er VW Passat – en mellemstor familiebil, der gør sit bedste for at skabe et overlap mellem det kompakte og det behagelige. Det er et svært mål at nå, men at det er lykkedes ses tydeligt i Passatens byggekvalitet og polerede køreoplevelse. Det er en af de bedste modeller i sin klasse, og den er helt sikkert værd at overveje. Den lidt slankere Passatt CC er også værd at kigge på.

Den nye VW Tiguan Compact firhjulstrækker bruger Golfens bedste motorer. Oveni det giver den meget mere off-road dygtighed end man normalt kan forvente i denne klasse. Samlet set er det en vinder hele vejen.

Den fantastiske tredje generation af VW Scirocco har gavn af sin fantastiske motor og er ganske solidt bygget. Folk i tredieverne og fyrrene vil desuden være nostalgiske over at eje bilen der ligner hvad folk susede rundt i, i deres ungdom.

Den nye VW Eos er en klassisk og elegant cabriolet. Prisen, der er lidt højere end den typiske familiebil, er berettiget grundet den højere kvalitet, bedre dele og et yderst smart metal folde-tag.

Lidt mindre overdrevet end den gennemsnitlige luksus SUV, er den nye VW Touareg der kan tilbyde det bedste når det kommer til ydeevne både på og off road. Godt bygget, rummelig og smukt prissat, leverer den helt sikkert varen.

Siddende på toppen af det omfattende udvalg er den luksuriøse VW Phaeton: en førsteklasses luksusbil, der har komfort som sin helt klare førsteprioritet. Stor motor, avanceret teknologi, solidt bygget – hvad mere kan man bede om?