D. 21. november er der kommunal- og regionsrådsvalg i Danmark. Men ikke alle udfordringer kan eller skal løses af byråd og regionsråd. Derfor vil DR samle gode eksempler fra hele landet på projekter og initiativer, der løser lokale udfordringer. Eksemplerne samlet i en digital portal, der går i luften 1. november. Her vil man kunne gå på opdagelse i de mange lokale løsninger, like dem og dele dem. Desuden vil DR løfte de bedste eksempler ind i valgdækningen på tv og radio. Vi går, som nævnt, først live med portalen d. 1. november, men I kan være med helt fra start. Send en kort beskrivelse af jeres løsning til lokalide@dr.dk, så hører I fra os.

Her på vores YouTube-kanal får du udvalgte nyhedsklip fra DR Nyheder. Det kan f.eks. være fra TV AVISEN, Deadline eller DR2.

Du er velkommen til at indlejre/embedde klippene på din hjemmeside.

Du kan altid finde programmer fra DR Nyheder i sin fulde længde på http://www.dr.dk/tv/find-program/genre/nyheder%20og%20aktualitet og læse flere nyheder på http://dr.dk/nyheder.

Tag DR Nyheder med dig:
Nyheds-app: Send sms med “APP” til 1212 eller hent den i App Store eller Google Play.
Nyhedsbreve: http://nyhedsbreve.dr.dk/
Facebook: http://facebook.com/drnyheder
Twitter: http://twitter.com/DRnyheder (alle nyheder) og http://twitter.com/DRbreaking (kun breaking)
Abonner på YouTube: http://www.youtube.com/channel/UC8tSbn8Q4rnsSQPY-1kzXuw?sub_confirmation=1

Husk at tale pænt. Profilen her modereres efter DRs regler for god opførsel på DRs sociale profiler. Du kan læse dem her: http://www.dr.dk/om-dr/regler-god-opfoersel-paa-drs-sociale-profiler.