Hvis du er single, og skal ud på en date med en pige der virkelig har fanget din interesse, så kan de par nætter der går før ”den store dag” være fyldt med begejstring og stress. Hvad man skal gøre, hvad man kan forvente og hvad man skal have på? Det er en helt normal reaktion. Alle bliver nervøse over deres stævnemøder. Så hvis du løber rundt som en hovedløs kylling, der forsøger at finde det rigtige tøj, så siger er her noget hjælp til dig. Hvis du er kvinde, er en simpel kjole perfekt. Hvis du er en fyr, kan en helt almindelig t-shirts faktisk være dit bedste bud.

Det er selvfølgelig ikke enhver t-shirt der kan bruges så vidt og bredt. T-shirts er billige, så det er virkelig ikke det rigtige sted at spare. En billig t-shirt ofte en dårlig pasform, og den vil enten se ud som om den hænger på dig, eller som om den prøver at modellere din krop om. Brug de penge en ordentlig t-shirt koster. Det er stadig ikke en formue, og den Samsøe Samsøe t-shirt du køber vil holde længere end de tre billige du havde kig, til samme pris, vil tilsammen.

Enkelt og afslappet tøj sidder næsten altid godt, passer til de fleste lejligheder. Den slags tøj er perfekt til de almindelige dage i indkøbscenteret med familien, afslapning på en restaurant med vennerne, og selvfølgelig til dates. En helt almindelig t-shirt er alt hvad der skal til, uanset om man skal ud at se sport med vennerne eller på vigtige møder i løbet af aftenen.

Afslappet tøj er det godt at have en god samling af, siden det er så alsidigt. Det kan bæres med klipklapper, sandaler og lejligheder. Afslappede sneakers oveni, og så er du klar til hvad som helst. Og så er de endda behagelige at gå i samtidig. En t-shirt kan bæres under en jakke eller frakke, og dermed vende dem fra afslappet til sofistikeret. Igen handler det om at finde mærker der komplimenterer hinanden godt, og samtidig holder det afslappet. Et mærke som Paul Smith er super lækkert til at trække det afslappede udseende hen i en mere sofistikeret retning, uden det skaber unødig kontrast.

Kvinder har også regnet ud, at de kan gå med afslappet tøj på en date. Der er mange forskellige måder hvorpå de kan få det afslappede til at se både sofistikeret og smukt ud. Du vil derfor ofte se store mængder afslappede kjoler, bluser, jakker, blazere, cardigans og så videre i deres klædeskab.

Så lad være med at overtænke. En date kan være stresset nok, uden at skulle få hovedpine over om ens tøj nu også er pænt nok. I er bare to mennesker der skal møde hinanden, og se om I passer sammen – det kræver, at I er jer selv og kan slappe af. Start med at klæde dig flot, men afslappet, og så kører alting meget nemmere.

Previous articleSådan Vælger du Den Helt Rigtige Flaske Champagne til Nytår
Next articleSådan rydder du op i dit klædeskab