Vi spritter hænder af mere end nogensinde før, og det kan give anledning til tørre og trætte hænder. Heldigvis kan vi nemt løse problemet med håndspritgel, der effektivt dræber bakterier, men holder hænderne bløde. Det store udvalg af håndspritgel giver god mulighed for at finde noget, der opfylder dine behov. Læs videre og find ud af, hvorfor du burde benytte håndsprit gel til daglig. 

Danskere spritter hænder af flere gange dagligt for at beskytte hinanden mod sygdomme og smitte med virus. Nogle benytter sig mere af håndsprit end andre, og det kan udtørre hænderne i det lange løb. Derfor er det vigtigt både at forebygge og pleje hænderne med håndspritgel, så de kan blive normale igen. Håndspritgel indeholder typisk glycerin, som er hovedingrediensen, giver fugt til hænderne og holder dem bløde.

Der findes håndspritgel i forskellige størrelser og låg efter behov, så du både kan have håndspritgel derhjemme, på kontoret og på farten. Du finder både håndspritgel i pumpeflaske til hjemmet eller kontoret, eller du kan vælge en mindre håndsprit gel med snaplåg, så du nemt kan have den med dig i tasken eller jakkelommen. Det er nemt og bekvemt. Køb nemt håndsprit gel fra et stort udvalg på CombiShop.

Du er god til at passe på andre, men passer du på dig selv?

En flaske håndspritgel er for dig, der gerne vil holde hygiejnen oppe uden alt for meget besvær. Lige meget om du er udenfor eller inden døre, på farten eller i sofaen, så kan du nemt desinficere dine hænder, så du trygt kan slappe af og nyde dine omgivelser. Vi bruger vores hænder til mange ting, f.eks. ved berøring af andre mennesker på arbejdet og i det private, til dørhåndtag når vi skal frem og tilbage, og når vi skal shoppe eller handle ind, så det er vigtigt at spritte af ofte, og når det er nødvendigt.

Håndspritgel dræber mikroorganismer, som midlertidigt har sat sig på vores hænder. Ved brug af håndsprit gel passer vi på hinanden og på os selv ved at forebygge smitte. Men vi skal ikke glemme at passe på vores hænder. Vores hænder er et vigtigt redskab, og de har også brug for kærlighed. Derfor er det en god idé at anskaffe sig håndspritgel med glycerin til daglig og hyppig brug.

Previous articleFå en tilstandsrapport af din lejlighed
Next articleSådan kommer dine børn godt fra skolestart