Det er utroligt hvor meget vi mennesker kan gøre ved vores eget udseende, ved hjælp af bare et helt simpelt makeup kit. Vi kan skjule de mindre flatterende ting, og fremhæve vores stærkeste sider. Det gør det muligt at hvile i sig selv, og fremstå på lige præcis den måde, som vi selv går rundt og føler vi er.

Ville det ikke være fantastisk, hvis man kunne gøre det samme med en bil? Forestil dig lige, hvis de små detaljer der generer dig ved din bil bare kunne ordnes med et hurtigt lag makeup. Og måske endnu vigtigere: hvis du kunne gøre de gode ting ved bilen endnu bedre! Hvor meget ville det ikke lige kunne gøre ved din køreoplevelse?

Det kan man selvfølgeligt ikke direkte, men det er faktisk en ganske brugbar øvelse alligevel. Sæt dig ned med et stykke papir og tegn en skitse af din bil. Du kan også printe nogle billeder ud, som du har taget af bilen. Sørg for at få billeder af alle de områder, hvor du godt kunne tænke dig at lægge den her ”bil makeup”. Hvis du ville ønske forlygterne var lidt smallere, så sørg for at fronten på din bil er en af de tegninger eller billeder du har at arbejde med. Hvis højttalerne godt måtte spille højere, så hav et billede af dem også.

Gå nu skitserne eller billederne igennem, og tegn med kuglepen eller blyant de ændringer, som du ville ønske du kunne lave på bilen. Bare giv dig god tid: det her er ikke en hurtig 5-minutter øvelse. Brug mindst ligeså lang tid på at tegne på bilen, som hvis du lagde makeup på dig selv. Du er mere end velkommen til at tegne videre flere dage eller endda uger i træk. Målet er at ende ud med en skitse, der rent faktisk repræsenterer din drømmebil.

Når man lægger makeup henter man ofte inspiration fra trendsettere og kendte mennesker. Med bilen kan du med fordel hente inspiration fra Mercedes C Klasse, eller hvad der nu lige tiltaler lige præcis dig. Du kan vælge og vrage alt det du vil: det er din bil du er ved at designe!

Den færdige skitse er din nye og helt personlige købeguide til din næste bil. Der er så mange bilmodeller på markedet i dag, at jeg tør garantere dig for, at du kan finde en ny bil der dækker mindst 80% af de ændringer du har tegnet på din gamle. Det gør det om ikke andet super nemt at vurdere de forskellige muligheder, og sammenligne dem med hinanden. Det gør hele den abstrakte opgave med at finde ud af, hvad man gerne vil have i en ny bil, til noget meget konkret og håndgribeligt.

Previous articleStorby eller Udkants Danmark – Hvad er Bedst?
Next articleHvad du skal bruge til en god hjemmearbejdsplads