Stewart vil pynte lidt op, således at Arne kan se hvor hyggeligt de har det. Da Arne kommer bliver han overrasket over stemningen i huset. Stewart og Danny får sig dog en overraskelse.

Jul på Vesterbro er en dansk, socialrealistisk, satirisk voksen-julekalender, der kørte på DR2 fra den 1. december til den 24. december 2003.

Serien følger julekalendertraditionen, da der er 24 afsnit, hvoraf hvert varer cirka et kvarter. Serien er bygget op omkring figurerne fra Anders Matthesens radioføljeton af samme navn, der kørte på DR P3’s Børneradio i 1999. Serien er instrueret af Morten Lorentzen

og skrevet af Thomas Hartmann, Nikolaj Peyk og Anders Matthesen selv. Serien har kostet 4 millioner at lave og Mikael Bertelsen arbejdede som producent på serien.

DVDen modtog GULD for mere end 20.000 solgte eksemplarer. I 2004 var serien med i julekalenderen på DR2, Jul i den gamle Kolbøttefabrik, der også havde episoder fra Drengene fra Angoras Team Easy On involveret. I 2004 vandt serien prisen som “Årets Nyskabelse” til TV Prisen.

Alle afsnitene blev genudsendt den 30. november 2007 på DR2. Julekalenderen blev igen genudsendt på DR2 i 2009 – og genudsendtes igen på DR2 i 2013.