Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, har modtaget følgende besked, som hun selv mener “lugter lidt af voldtægtstrussel”, da hun blandede sig i debatten om amning i offentligheden.

“Bid i puden skat! – Jeg kommer tørt ind! Tag det nu roligt med de der bryster altså… Tyg lidt i den altså er træt at alt det drama… vær glad altså!”

Personen, der sendte beskeden til Johanne Schmidt-Nielsen, var Kenni Jensen, men ifølge ham skal partiets politiske ordfører ikke frygte ham.

– Den har ikke været ment som noget ondt eller ‘nu kommer jeg efter dig’. Jeg kommer ikke og får hende til at bide i puden eller noget som helst. Der er ikke noget ondt i det. Det var bare ren spas og løjer, forklarer han i programmet til Michael Jeppesen.

—————
Her på vores YouTube-kanal får du udvalgte nyhedsklip fra DR Nyheder. Det kan f.eks. være fra TV AVISEN, Deadline eller DR2.

Du er velkommen til at indlejre/embedde klippene på din hjemmeside.

Du kan altid finde programmer fra DR Nyheder i sin fulde længde på http://www.dr.dk/tv/find-program/genre/nyheder%20og%20aktualitet og læse flere nyheder på http://dr.dk/nyheder.

Tag DR Nyheder med dig:
Nyheds-app: Send sms med “APP” til 1212 eller hent den i App Store eller Google Play.
Nyhedsbreve: http://nyhedsbreve.dr.dk/
Facebook: http://facebook.com/drnyheder
Twitter: http://twitter.com/DRnyheder (alle nyheder) og http://twitter.com/DRbreaking (kun breaking)
Abonner på YouTube: http://www.youtube.com/channel/UC8tSbn8Q4rnsSQPY-1kzXuw?sub_confirmation=1