Husker du dengang, du var lille? Dengang det var fedt at klatre i træer og bygge huler. Dengang det var fedt at lege med legoklodser. Dengang vi ikke brugte så forfærdelig mange timer af vores liv på at kigge ind i en skærm. Tænker man over det, virker det egentlig fjollet at en lille farvet legoklods, har haft så stor indflydelse på os alle. Flertallet af os ved hvad en legoklods er, og forbinder den typisk barndommen, men utroligt nok er den farvede lille klods ikke gået af mode endnu. Hvad er det ved de små farvede klodser, der gør dem så populære?

Mange vil nok definere de ikoniske klodser som legetøj skabt til børn, men i virkeligheden benyttes Legoklodser af alle aldre, både voksne og børn. De små klodser kan benyttes på tusindvis af kreative måder og giver derfor mange timers underholdning. Når man leger med Lego, er det kun fantasien der sætter grænser, og måske er det i bund og grund her, at legetøjet gør sig særligt populært?

Hvorfor hitter Legoklodserne?

Selvom Lego i sit enkelte design består sig af en lille farvet klods, er det alligevel et yderst populært legetøj. Dette skyldes måske det faktum, at det kun er fantasien, der sætter grænser. For ikke nok med at legoklodserne giver forbrugeren muligheden for at bygge hvad som helst, men ligeledes giver det også forbrugeren muligheden for at lege med sin konstruktion efterfølgende.

Måske har du hørt om det internationale program Lego Masters, hvorpå deltagerne skal bygge de mest forunderlige ting ud af Lego, og i langt de fleste tilfælde lykkes det dem. Gennem tiderne er der blev bygget de mest vanvittige konstruktioner ud af det simple legetøj, og programmet er i høj grad med til at påvise, hvorfor de små legoklodser ikke bør undervurderes.

I moderne tid har mange af os en tendens til at beskæftige vores børn med en IPad, da vi ved at denne vil optage deres opmærksom i lang tid. Men prøv i stedet af skifte IPad ‘en ud med legoklodser. Det vil ikke kun styrke dit barns kreativitet, men vil også afhjælpe de firkantede øjne en IPad typisk efterlader.

Previous articleSådan kommer dine børn godt fra skolestart
Next articleSådan kan du pifte dit hjem op