Når dagen begynder at blive længere, og vi nærmer os forårets kommen, så kan man tyvstarte lidt i stuerne, med blomstrende planter, der lyser op og giver liv. Mange af os trænger sådan til at se nogle friske blomster efter vinterens mørke, med regn, sne og blæst. Det er ganske vist for tidligt at begynde at plante i haven, men stuerne er klar til at modtage de dejlige blomstrende stueplanter, som kan give liv, lys og glæde. Man kan sagtens tage en tur i havecenteret og finde dem.

En klassiker til stuen i denne tid er begonia, som fås i et utal af varianter. Man kan købe begonia i mange farver, lige fra rød eller lyserød over hvid til gul og orange. Og de rosetformede blomster spreder altid en glad og lys stemning i stuen. Man kan have begonia i vindueskarmen, men faktisk kan den godt lide det, hvis den får mere indirekte lys. En begonia kan sagtens stå på sofabordet og pynte i ugevis, hvis man passer den ordentligt. Og men bliver glad af blomster og farver.

Den elsker vand

En kaktus kan klare sig længe uden vand. Her er det anderledes med begonia. Den elsker vand og holder af at stå fugtigt. Der er jo også en masse blomster på en begonia, som skal have energi fra planten. Hvis man passer godt på sin begonia, så kan den holde længe og sprede glæde og farve med sine kønne blomster. Det er en rigtig mormor-plante. En klassiker, der går igen hvert eneste år. Det er en romantisk plante med et skær af gamle dage over sig.

Hvad man dog ikke kan få på nettet

Engang var et havecenter noget, man kørte ud til i sin bil og så havde en udflugt med familien eller en god veninde. Naturligvis kan man også stadig besøge sit havecenter fysisk, men med internettets udbredelse og mange muligheder er havecenteret altså også flyttet ind på nettet, hvor det er blevet til den skønneste webshop, med planter og tilbehør og masser af inspiration til dig, der holder af alt det grønne.

Previous articleFind kvalitetsvin uden alkohol i dansk webshop
Next articleFind lækre træplader til køkkenbordet billigt på nettet