Tiden flyver afsted, og inden man får set sig om, er de små poder klar til at starte i skole. Så skal der tænkes i udstyr som skoletasker, madkasser, bogbind og mange andre sager. Læs med her og få et overblik over, hvad du skal have klar, når dine børn skal starte i skole.

Når børnene skal starte i skole, er der flere ting, man må ud at investere i, med mindre børnene kan arve fra ældre søskende eller måske kusiner eller fætre. Skoletasker har alle børn brug for til at opbevare bøger, penalhus og måske vigtigst af alt, madpakken.

Det skal du have klar

Det er vigtigt, at børnenes skoletasker passer til den størrelse, børnene har. Det er naturligvis også nødvendigt, at taskerne passer til den mængde ting, der skal lægges i. Små børn har ikke så mange bøger og derfor ikke brug for store skoletasker, hvor i mod de større børn har flere bøger og dermed brug for større tasker.

Skoletasker kan købes mange forskellige steder, f.eks. hos boghandleren, hvor der ofte føres et stort og flot udvalg. Således er der tasker til både piger og drenge. Der findes også tasker, som kan bruges af begge køn, og dette kan være praktisk, hvis man satser på at lillebror eller lillesøster skal arve.

Det kan være en større udskrivning at gøre børnene klar til skolestart med alt, hvad det kræver af blyanter, passer, vinkelmåler, viskelæder og bogbind. Derfor vælger nogle at søge efter brugte skoletasker. Her kan der være pæne tasker at finde, der intet fejler, og mange penge at spare.

En anden vigtig ting, man bør skrive på indkøbslisten er en drikkedunk, så barnet kan få noget at drikke i løbet af skoledagen. Nok findes der skolemælk, men hvis man bliver tørstig på andre tidspunkter end lige spisefrikvarteret, er det rart at have noget drikkelse med i tasken. På varme sommerdage er et godt trick at fylde drikkedunken halvt op med vand eller saftevand og lægge den i fryseren. Når barnet skal afsted fyldes helt op og således er der dejligt koldt vand eller saftevand til skoledagen.

Previous articleHåndsprit gel: Effektiv mod bakterier, blid ved hænderne
Next articleLegetøj der aldrig går af mode