http://www.jens-dalsgaard.dk/?p=324 læs mere på bloggen. Måder at vedligeholde din online identitet:

Hav et formål med det du lægger online
Opbyg din identitet
Tænk langsigtet
Hav en hjemmeside
Benyt en avatar
Deltag i debatten

Formål

Du bliver nødt til at spørge dig selv om det du lægger online er professionelt eller om det er privat eller er det begge dele?

Mit råd der at du skal holde det professionelt, også selv om det er privat — du ved aldrig hvem der kigger med, eller videresender dine billeder, videoer eller indlæg.

Opbyg din identitet

Google dig selv og se hvad der dukker op — stemmer resultatet overens med det du gerne vil signalere? Find nogle du gerne vil være som, og se hvad de gør. Husk at lige så snart du lægger noget online, kan det praktisk taget ikke slettes igen, og er i teorien tilgængeligt for alle.

Tænk langsigtet

Mange af de ting vi lægger online, behøver ikke give resultater her og nu, men alt er med til at bygge dit brand op over tid, og indholdet bliver ikke dårligere af at blive fundet senere når folk finder dig.

Lav en hjemmeside

Få dit eget domain navn og byg dit eget site. Benyt et open source program til at opbygge hjemmesiden. Det kunne være WordPress eller Drupal. De har begge masser af gratis skabeloner til at skræddersy udseendet af din hjemmeside. Dit site repræsenterer dig så sørg for at få et personligt design og en ordentlig navigation.

GratisDNS er et godt sted at købe domænenavne. Som absolut minimum skal du have en side om dig, en kontaktside og en side med links til dig på de sociale netværk du deltager i.

Benyt en avatar

Sørg for at finde en avatar der passer dig godt. Et vellignende foto er bedst, men du kan også benytte en tegning eller lign. Benyt den samme avatar og det samme navn i de forskellige systemer. På den måde bliver du let genkendelige fra netværk til netværk. Nogle foretrækker anonym avatar, og det er helt i orden. Men kigger du efter et job, så vil et vellignende foto virke meget bedre. Det kommer an på hvad du er ude efter.

FIND & FØLG MIG HER

*** Abonner på min YouTube kanal
http://www.youtube.com/jensdalsgaard

*** Abonner på min blog
http://www.jens-dalsgaard.dk

*** Lad os snakke på Twitter

*** Min Google+ profil
https://plus.google.com/114212394300564663497/

*** Er du min næste LinkedIn connection?
http://dk.linkedin.com/in/dalsgaard